Onze vernieuwde overdrachtsprocedure

Alles over het digitale overdrachtsproces binnen onze App

Update je PaulCamper App

Of je nu een camper huurt of verhuurt, zorg er eerst voor dat je de nieuwste versie van onze app hebt geïnstalleerd. Zo kun je alle nieuwe functies en verbeteringen volledig benutten.

Digitaal overdrachtsformulier: Essentieel voor zowel Huurders als Verhuurders

De gedigitaliseerde checklists voor de overdracht voor en na de huurperiode zijn nu toegankelijk en eenvoudig te gebruiken voor beide partijen. Je vindt ze in de app onder je profiel.

Hoe het overdrachtsproces werkt:

1. Voorbereiding op de Overdracht:

• Foto's uploaden: Verhuurders moeten foto's van de camper uploaden voordat de huurders het voertuig ophalen, om de staat ervan te documenteren.
    • Overdrachtsformulier invullen: Tijdens de overdracht moeten beide partijen samen de checklist invullen om ervoor te zorgen dat alles duidelijk en begrepen is.
  2. Na de huurperiode:

• De overdracht afronden: Na de terugkeer van het kampeervoertuig is het belangrijk dat zowel huurders als verhuurders samen de laatste checklist doorlopen en de staat van de camper documenteren.

Stap-voor-Stap digitale Begeleiding

Maak je geen zorgen wanneer je niet bekend bent met digitale processen. De app leidt je door elke stap van het overdrachtsproces en zorgt ervoor dat je je veilig en goed geïnformeerd voelt.