Hoe kan ik als verhuurder een boeking annuleren?

Welke kosten zijn verbonden aan annulering door de verhuurder en hoe ga ik te werk?

Soms gebeuren er onvoorziene zaken waardoor je camper niet beschikbaar is voor een reeds geboekte periode. Als je hem niet kunt verhuren vanwege een defect aan het voertuig of vergelijkbare redenen, vragen we je de boeking zo snel mogelijk te annuleren. Op deze manier hebben je huurders voldoende tijd om naar een alternatief te zoeken.

Voordat je besluit te annuleren, raden we altijd aan contact op te nemen met je huurders en een korte boodschap achter te laten. Soms kun je ook proberen een andere periode te vinden en de reis te verplaatsen in plaats van te annuleren.

Welke kosten zijn verbonden aan annulering?

Houd er rekening mee dat je huurders 100% van de betaalde huurprijs terugkrijgen als je een boeking annuleert. Volgens de algemene voorwaarden draag je in dit geval de kosten van de bemiddeling door PaulCamper.

Zo annuleer je een boeking:

1. Ga naar www.paulcamper.nl

2. Log in

3. Klik op "Boekingen" en vervolgens op "Aankomende", en selecteer de betreffende boeking

4. Onder de knop "Boeking annuleren" kun je een reden voor je annulering kiezen en je boeking annuleren

5. Als je camper vanwege schade voor langere tijd niet beschikbaar is, blokkeer dan eerst je kalender. Op deze manier hoef je geen huurders teleur te stellen die je camper aanvragen.