Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Bij PaulCamper hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens. Daarom vragen we je eenmalig je wachtwoord opnieuw in te stellen. Dit is heel eenvoudig met onze wachtwoord vergeten functie. Hier vind je stap-voor-stap instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Stap-voor-stap instructies om je wachtwoord te resetten

1. Open de PaulCamper website Bezoek onze website op www.paulcamper.nl en ga naar de inlogpagina.
  2. Gebruik de functie wachtwoord vergeten Onder de velden voor het invoeren van je e-mail en wachtwoord vind je de optie "Wachtwoord vergeten". Klik erop.
  3. Voer je e-mailadres in Voer het e-mailadres dat je gebruikt voor je PaulCamper account in het daarvoor bestemde veld in. Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres invoert.
  4. Ontvang e-mail met de link Kort nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd, ontvang je een e-mail van ons. Deze e-mail bevat een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.
  5. Controleer je spamfolder Als je de e-mail niet binnen een paar minuten in je inbox vindt, controleer dan ook je spamfolder.
  6. Klik op de link Open de e-mail en klik op de link die erin staat. Deze brengt je naar een pagina waar je je nieuwe wachtwoord kunt invoeren.
  7. Stel een nieuw wachtwoord in Kies een veilig nieuw wachtwoord en bevestig het. Vergeet niet om een wachtwoord te kiezen dat gemakkelijk te onthouden is, maar ook moeilijk te raden.
  8. Dat is het! Zodra je je nieuwe wachtwoord hebt ingesteld, kun je hiermee inloggen op PaulCamper en ons platform gebruiken.

Tips voor een veilig wachtwoord

• Gebruik wachtwoorden niet opnieuw: Gebruik een uniek wachtwoord voor je PaulCamper account dat je niet al voor andere accounts gebruikt.
  • Geen persoonlijke informatie: Vermijd het gebruik van geboortedata, namen of andere makkelijk te raden informatie.
  • Lange en complexe wachtwoorden: Kies een wachtwoord dat minstens tien tekens lang is en een combinatie bevat van hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
  • Wijzig het regelmatig: Wijzig je wachtwoord regelmatig om de veiligheid van je account te waarborgen.

Belangrijke opmerkingen

• E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder als je de e-mail niet binnen een paar minuten ontvangt.
  • Problemen met resetten? Als je problemen hebt, staat onze klantenservice altijd klaar om je te helpen. Neem eenvoudig contact met ons op via hallo@paulcamper.nl
Bedankt voor je begrip en je hulp om ons platform veiliger te maken. Het PaulCamper team wenst je veel plezier bij het huren en verhuren van campers!