1. PC HelpCenter
  2. Nederland
  3. Verhuurder: Jouw camperprofiel

Hoe stel ik de prijzen voor mijn camper in?

Zo bepaal je een standaardprijs en seizoensprijzen.

Standaardprijs

De standaardprijs is de prijs die aan potentiële huurders wordt getoond wanneer ze op zoek zijn naar een camper.

Om de standaardprijs voor je camper bij te werken, klik je in je account op Campers en vervolgens op "beheren" naast de juiste camper. In je profiel stel je via "Prijzen", het juiste standaardtarief in.

Seizoensprijzen instellen

Je kunt verschillende prijzen en beschikbaarheden instellen via de kalender. De prijs die je in de kalender instelt, heeft voorrang op je standaardprijs.

Het istellen van seizoensprijzen doe je als volgt:

1. Klik op de knop “Campers” rechtsboven op de pagina.

2. Klik op "Kalender" naast de desbetreffende camper
  3. Periode selecteren: Kies eerst de startdatum in de kalender en selecteer vervolgens de einddatum in het zijmenu.

4. Selecteer een prijs: Vul de gewenste prijs in voor de geselecteerde periode.

5. Vergeet niet op te slaan: Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan.