1. PC HelpCenter
  2. Nederland
  3. Verhuurder: Betalingen en uitbetalingen

Hoe verloopt het verificatieproces bij PaulCamper?

Hernieuwde identiteitsverificatie voor gebruikers die zich vóór 1 februari 2024 hebben geregistreerd.

Als je je vóór 1 februari 2024 bij PaulCamper hebt geregistreerd, heb je waarschijnlijk al eens je identiteit bevestigd. Begin februari zijn we echter van betalingsdienstaanbieder gewisseld, daarom moeten we je vragen om opnieuw een identiteitsverificatie uit te voeren.

Waarom moet ik me verifiëren?

Verhuurders moeten zich bij PaulCamper in principe eenmalig verifiëren, want voordat je huurinkomsten kunnen worden overgemaakt, moet je identiteit worden geverifieerd volgens de Europese wetten en regels voor financiële transacties.

Let op: Als je je bankgegevens of andere essentiële informatie, zoals je naam of adres, wijzigt, moet je je mogelijk opnieuw verifiëren.

Welke informatie moet ik verstrekken?

De verplichte gegevens omvatten je naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, adres en een bankrekening waarop je inkomsten kunnen worden gestort.

Hoe kan ik me verifiëren?

De knop "Nu verifiëren" verschijnt in je overzicht onder de volgende voorwaarden:

• Je hebt momenteel een actieve camper op het platform die beschikbaar is voor boekingen.
  • Je gegevens in je account (klik rechtsboven op de website) zijn volledig, doordat je daar je geboortedatum, adres en bankrekening hebt ingevuld.

Als al deze gegevens beschikbaar zijn (en je nog niet geverifieerd bent), verschijnt de link naar de verificatie in je overzicht. Je wordt via de link doorgestuurd naar onze betalingsdienstaanbieder Adyen en dient eenmalig je persoonlijke gegevens en je bankgegevens te bevestigen.

Zijn mijn gegevens veilig?

De identiteitscontrole vindt plaats conform AVG richtlijnen en dient mede ter voorkoming van fraude; alle verstrekte gegevens worden versleuteld.