Nieuws: Login problemen

Beste kampeervrienden,

We willen jullie graag een update geven:

Het inloggen op ons platform werkt nu weer.
We weten dat de afgelopen dagen uitdagend voor je zijn geweest en willen ons oprecht verontschuldigen voor het veroorzaakte ongemak en voor je geduld gedurende deze periode.

Let op: Als je je eerder hebt aangemeld met je Google-account, moet je nu eenmalig op "Wachtwoord vergeten" klikken en een nieuw wachtwoord aanmaken. Daarna kun je inloggen met je e-mailadres en het nieuwe wachtwoord.
Dit geldt ook voor iedereen die zich al "normaal" heeft aangemeld, iedereen moet zijn wachtwoord eenmalig opnieuw instellen.

We zijn ons ervan bewust dat dergelijke onderbrekingen van de werkzaamheden bijzonder storend zijn voor jou als verhuurder. Jouw steun en medewerking in deze tijden zijn zeer waardevol voor ons en mogen niet als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Voor verdere vragen of hulp kun je contact opnemen met ons supportteam op hallo@paulcamper.nl.

We zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je verhuur zo soepel mogelijk verloopt.
Nogmaals bedankt voor je begrip en geduld.

Jouw team van PaulCamper