1. PC HelpCenter
  2. Nederland
  3. Huurders: Het betalingsproces

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Je kunt betalen met creditcard, iDEAL of Klarna.

Als je ervoor kiest om in 2 termijnen te betalen, wordt het resterende bedrag 30 dagen voor het begin van de reis automatisch van dezelfde betaalmethode afgeschreven.

Creditcard:

Zorg ervoor dat de 3D Secure Code op je creditcard is geactiveerd.

Wat betekent betalen met 3D Secure?

Om je boeking bij ons te bevestigen, moet je een online betaling doen. Voor jouw veiligheid stuurt je bank je een eenmalige toegangscode via SMS of e-mail. Deze code is nodig om de transactie te voltooien.

Dit proces verifieert dat jij de geautoriseerde kaarthouder bent en akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Als je betaling wordt afgewezen vanwege het 3D Secure-systeem, neem dan contact op met je bank.

Let op:

Sommige uitbreidingen in je browser kunnen de doorverwijzing naar de betalingspagina blokkeren. Zorg ervoor dat adblockers zijn uitgeschakeld en antivirussoftware tijdelijk is gedeactiveerd.