1. PC HelpCenter
  2. Nederland
  3. Verhuurder: Je PaulCamper-account

Welke functies biedt de PaulCamper-app?

De PaulCamper-app is een plek om je boekingen te beheren en te communiceren met je huurders.

1. Boekingen

Onder Boekingen kun je alles regelen wat nodig is voor je boekingen. Je kunt openstaande aanvragen van geïnteresseerde huurders bekijken en direct beantwoorden, zodat je geen boeking mist. Hier heb je de mogelijkheid om een aanvraag goed te keuren of af te wijzen. Bovendien kun je van tevoren communiceren met huurders via berichten (zie hieronder). Ook vind je hier 24 uur voor aanvang en 24 uur voor het einde van een boeking het digitale overdrachtsprotocol, dat je direct met je huurders invult.

2. Kalender

In de Kalender vind je een overzichtelijke weergave van reeds geboekte of geblokkeerde periodes. Om een periode te blokkeren, ga je naar de PaulCamper-website in de browser en selecteer je daar onder "Campers" de bijbehorende kalender. Hier kun je vervolgens de gewenste periode blokkeren.

3. Berichten

Via "Berichten" kun je in contact komen met huurders en geïnteresseerde huurders. Een vereiste hiervoor is dat ze een boeking bij jou hebben aangevraagd of hebben afgesloten. Hier kun je voor, tijdens en na de boeking gemakkelijk al het nodige bespreken.

4. Account

In je account kun je instellen welke meldingen je op je smartphone wilt ontvangen en ook zien welke versie van de app je gebruikt.

We werken er voortdurend aan om de app te voorzien van extra handige functies!