1. PC HelpCenter
  2. Nederland
  3. Verhuurder: Jouw camperprofiel

Hoe synchroniseer ik mijn kalender?

Wil je je PaulCamper kalender synchroniseren met een andere kalender? We laten je hier zien hoe je dat doet.

We weten hoe moeilijk het kan zijn om meerdere kalenders te beheren en up-to-date te houden. Daarom hebben we een verbeterde integratie van iCal in het platform geïntroduceerd.
Deze functie kan met verschillende systemen worden gebruikt. Bijvoorbeeld met:

Het is niet alleen heel praktisch, maar ook met een paar klikken heel snel gedaan.

Zo werkt de kalendersynchronisatie:

1. Log in op je PaulCamper-account en klik op "Campers" en vervolgens op "Kalender" achter de campernaam.

2. Klik op "Kalender synchroniseren".

3. Het onderstaande venster wordt vervolgens geopend. Selecteer de URL en kopieer deze.

4. Open nu het kalenderprogramma waarin je de PaulCamper-kalender wilt integreren. Het volgende voorbeeld is gebaseerd op Google Calendar, maar het werkt op dezelfde manier bij andere aanbieders.

5. Klik op "Kalender toevoegen" > "Via URL". Plak de URL die je in stap 3 hebt gekopieerd in het daarvoor bestemde veld en klik op "Kalender toevoegen".

Tadaaa - je hebt je kalenders gesynchroniseerd!